Wedding

Jennifer Lopez is gespot met een ring met giga diamant om haar ringvinger

Het liefdesleven van Jennifer Lopez is veelbesproken. De zangeres / actrice / danseres heeft al heel wat relaties met bekende mannen achter de rug en stapte al een paar keer in het huwelijksbootje. Op dit moment is de moeder van tweeling Max en Emme super gelukkig met Alexander Rodriguez.

Iedere vrouw zou een man moeten hebben die naar haar kijkt zoals A-Rod onder de indruk is van Jennifer. Bovendien lijkt het duo de grootste lol te hebben. Zou dit dan de man zijn waar JLo écht gelukkig is en de rest van haar leven mee gaat doorbrengen? Het zou zomaar kunnen.

Alexander plaatste een paar uur geleden een filmpje van haar op zijn Instagram account waar ze een ring draagt met een gigantische diamant. "Jennifer, what's the sign", schreef hij erbij. Ene Kimberly reageerde met "the sign I see is engagement". Dat kan natuurlijk een hoopvolle opmerking zijn van een fan maar A-Rod reageerde op haar met de tekst "Hi Kimberley!! Miss you guys". Het lijkt er dus op dat Kimberly en Alexander elkaar kennen en dat kan natuurlijk betekenen dat het écht zo is!

In september werd Jennifer overigens al gespot met de ring tijdens het Women in Hollywood evenement van ELLE. Hoewel er geen officieel bericht is van het koppel zelf, kan het dus zomaar zijn dat de twee gaan trouwen. Wij hopen het wel want ze zijn zo lief samen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jennifer, what’s the sign?! ⚾️#Game2

Een bericht gedeeld door Alex Rodriguez (@arod) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top