Wedding

Dit is de prachtige outfit die Priyanka Chopra droeg tijdens de traditionele verlovingsceremonie in Mumbai

Het regent snelle celebrity verlovingen. Na Justin Bieber en Hailey Baldwin en Ariana Grande en Pete Davidson gaat ook een ander bekend koppel snel elkaar eeuwige trouw beloven na pas een relatie begonnen te zijn.

De geruchten deden al de rondte maar nu hebben ze het ook zelf bevestigd: Priyanka Chopra en Nick Jonas gaan trouwen, ondanks dat ze eigenlijk maar kort aan het daten zijn. De twee verloofden zich afgelopen weekend officieel tijdens een traditionele Hindoeceremonie in Mumbai. De bride-to-be droeg een prachtige gele outfit die te zien is op de foto's waarmee ze de verloving bekendmaakten op Instagram. Je krijgt meteen ook een goed beeld van haar schitterende verlovingsring.

De twee zouden, in tegenstelling tot Justin en Hailey die even vaart willen minderen, zo snel mogelijk gaan trouwen. "Priyanka wants everything to be traditional to respect her family's values, and definitely an Indian wedding", aldus een bron aan E! Entertainment. "All of the plans are moving quickly and Priyanka and Nick do not want to have a long engagement." Priyanka en Nick schijnen elkaar ontmoet te hebben tijdens het MET Gala vorig jaar, waar ze beiden in een look van Ralph Lauren op de rode loper verschenen.

We zijn erg benieuwd naar de outfits (het worden er sowieso meerdere) die Priyanka tijdens de bruiloft zal dragen!

 

Taken.. With all my heart and soul..

Een bericht gedeeld door Priyanka Chopra (@priyankachopra) op

 

Future Mrs. Jonas. My heart. My love.

Een bericht gedeeld door Nick Jonas (@nickjonas) op

 

Prayer, family and loved ones as the foundation to this new chapter. 🇮🇳

Een bericht gedeeld door Nick Jonas (@nickjonas) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top