Fashion

Kleindochter van Audrey Hepburn tekent modellencontract

Normaal gesproken teken je eerst een modellencontract voordat je op de cover van een groot magazine komt. Maar als je de kleindochter van filmster/mode-icoon Audrey Hepburn bent, gelden er natuurlijk andere regels. 

De 20-jarige Emma Ferrer was in september al te zien op de cover van Harper's Bazaar. Het lijkt alsof de tijden zich herleven. De editorial voor het tijdschrift werd gefotografeerd door Micheal Avedon. De zoon van de bekende modefotograaf Richard Avedon. In de jaren 50 werkte Audrey vaak samen met de bekende modefotograaf. De filmster was in die tijd zelfs zijn muse.

De editorial van Harper's Bazaar was de allereerste fotoshoot voor Ferrer, maar daar was niks van te merken. De toen nog onbekende kleindochter van Hepburn was na de shoot binnen een klap bekend in modeland. Het duurde dan ook niet lang voordat ze een modellencontract kreeg aangeboden. En niet bij zomaar een modellenbureau. Het topmodel in spé heeft getekent bij Storm Models, dit is hetzelfde modellenbureau waar ook Kate Moss, Cindy Crawford en Cara Delevingne bij gevestigd zijn.

Alle foto's van de editorial voor Harper's Bazaar vind je hier. 

Ferrer die op het moment nog in Florance studeert en woont , zal binnenkort verhuizen naar New-York. Ze wil daar haar studie kunst voortzetten. Ze is namelijk niet van plan om haar passie voor kunst op te zeggen. Ze wil van haar modellencarriére geen full-time baan maken.

Het model heeft haar beroemde oma nooit gekend. Twee jaar voordat Ferrer geboren werd, overleed de filmster aan kanker. Ondanks dat heeft het model wel het gevoel voor mode van haar oma meegekregen. Ze is gek op merken zoals Lanvin, Ralph Lauren en Carolina Herrera en draagt dan ook vaak kleding die van haar oma zijn geweest.

Ferrer wil geen exacte kopie van haar oma worden, maar wil wel dat ze trots op haar zou zijn geweest. Ze wil zich net als haar oma dan ook gaan inzetten voor liefdadigheidsprojecten.

 

 

 

 

Bron: Telegraph 

Beeld: Getty

Deel dit artikel
Back to top