Winnen

WIN: 4x shoptegoed t.w.v. €75 voor My Brand //VERLOPEN

Als modeverslaafde ken jij zonder twijfel My Brand! De kledinglijn staat bekend om de kekke T-shirts met herkenbare prints van grote modehuizen, maar dan (hurray!) betaalbaar. Wij mogen 4 tegoedbonnen van €75 weggeven, die je kunt besteden op de webshop van My Brand.

My Brand

My Brand ontstond als een grapje in 2009 in Amsterdam. De T-shirts met unieke prints werden een regelrechte hype binnen de mode- en mediawereld. Nu, vier jaar later, is My Brand uitgegroeid tot een internationale kledinglijn voor dames, heren en sinds deze zomer ook voor kids!

My Brand

Eigen identiteit & up-to-date

My Brand heeft de afgelopen jaren een eigen identiteit gecreëerd en ontwikkeld van een T-shirtmerk naar een internationaal label met een eigen uitstraling, die wordt versterkt door het gebruik van exclusief artwork. Het eigenwijze merk voegt maandelijks nieuwe items aan de collectie toe, waardoor ze altijd up-to-date zijn met de laatse modetrends. En je hoeft niet te wachten op het nieuwe seizoen!

WIN: 4x €75 shoptegoed te besteden bij My Brand  WIN: 4x €75 shoptegoed te besteden bij My Brand

WIN: 4x €75 shoptegoed te besteden bij My Brand  WIN: 4x €75 shoptegoed te besteden bij My Brand


WIN: 4x €75 shoptegoed te besteden bij My Brand
WIN: 4x €75 shoptegoed te besteden bij My Brand
WIN: 4x €75 shoptegoed te besteden bij My Brand
WIN
Fashionscene mag van My Brand maar liefst 4 x shoptegoed weggeven ter waarde van €75 te besteden op Shopmybrand.com. Wil jij ook zo'n vet My Brand T-shirt in je bezit hebben? Klik dan hieronder op meedoen en vul je adresgegevens in!

Deel dit artikel
Back to top