Beauty

5 Health vragen aan Doutzen Kroes

Nederlands topmodel Doutzen Kroes knalt dit najaar harder dan ooit. Ze staat op maar liefst vier Vogue september covers - Nederland, Italië, Spanje en China - en siert campagnes van onder andere H&M, Emilio Pucci, L'Oréal en Samsung. Haar afgetrainde lichaam werkt hier zeker aan mee, tijd om Doutzen te vragen naar haar levensstijl.
 
Hoe blijf je gezond als je op locatie werkt?
"Het moeilijkste deel is het reizen. Eenmaal op locatie kun je meestal wel gezonde opties vinden, maar luchthavens zijn lastig. Dus ik zorg ervoor dat ik een aantal proteine repen en wat vers fruit meeneem als ik op pad ga."

doutzen kroes health model beauty vragen gezond eten leven
 
Hoe bereid je jezelf voor op een shoot?
"Ik handhaaf voor mijn werk het hele jaar door een gezonde levensstijl. Maar de avond voor een shoot probeer ik zeker extra clean te eten en ik zorg ervoor dat ik nog een training doe, zodat ik me op mijn best voel. Het is ook heel belangrijk om goed uitgerust te zijn, dus ik probeer daarbij om een ??goede nachtrust te krijgen."
 
Wat is je ultieme gezondheidsvoedsel?
Ik houd van groene sapjes.
 
doutzen kroes health model beauty vragen gezond eten leven

Wat is je grootste voedselverleiding of verwennerij?
"Ik ben een echte Franse frietjes meid. Ik probeer ze te vermijden, maar soms moet je gewoon genieten, dus dan ga ik ervoor!"
 
Wat zou je doen als je geen model was?
"Ik zou net zoals mij moeder en zus een voedingsdeskundige zijn. Ik vind de studie van gezondheid en diëten zo interessant... Het is  zeker iets wat ik na zou streven."

doutzen kroes health model beauty vragen gezond eten leven
doutzen kroes health model beauty vragen gezond eten leven

Bron: Vogue UK
Beeld: ELLE Frankrijk

Deel dit artikel
Back to top