Beauty

Beauty Musthave of the week: Anti-shine stick foundation

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Tijd dus om iedere week dé beauty musthave van de week te presenteren op Fashionscene.nl!

Ken je dat, je bent vier foundation-lagen verder voordat je glimhuidje eindelijk de perfecte teint heeft. En na enkele uren zie je daar helemaal niets meer van en glimt je huid weer vrolijk door. Maybelline brengt daarom de Fit Me Anti-Shine Stick foundation uit. Een stick die speciaal voor de glimmende huidjes is ontwikkeld én die je dus makkelijk mee kunt nemen. 

fit me anti shine stick maybelline

Wat opvalt aan de stick? het lichtere rondje dat middenin te zien is. Dit is de anti-glans kern die het overtollige talg absorbeert en een matte finish geeft. Natuurlijk is de foundation verder olievrij en wanneer je hem aanbrengt merk je dat de foundation een geltextuur heeft. 

Hoe je hem aanbrengt? Visagist Clayton Leslie legt het uit: "Breng de foundation rechtstreeks op de huid aan waarbij je brede lijnen trekt over je voorhoofd, recht naar beneden langs de neusbrug en dan op de wangen en kin. Werk de lijnen vervolgens met je vingertoppen uit, in cirkelvormige bewegingen."

anti shine stick maybelline foundation

De sticks zijn in zes kleuren verkrijgbaar vanaf augustus voor € 14,29

Deel dit artikel
Back to top