Winnen

WIN: 2x Gant Kaftan t.w.v. €299,95 //VERLOPEN

Lifestle merk GANT pakt deze zomer lekker kleurrijk uit. De kenmerkende, Amerikaanse easy way of living stijl blijft, maar daar wordt nu een vleugje Braziliaanse, nautische en Indiase sfeer aan toegevoegd en dat levert een heerlijke culturele mix op! Fashionscene mag van GANT twee kleurrijke, luxe kaftans weggeven!
 
GANT reist de wereld af om klassieke Amerikaanse sportswear te combineren met levendige kleuren uit Brazilië, iconische prints uit India en de nautische invloeden van eastern Long Island. De collectie is een viering van het goede leven aan de kust, waarbij crispy, zomerse items een must zijn, met als inspiratiebronnen de thema’s Madras, Montauk en From Rio with Love. Al zin om te winkelen? De sale is inmiddels bij GANT begonnen... Shoppen maar!WIN: 
Fashionscene mag van GANT twee keer deze luxe kaftan weggeven, in maat S en M, ter waarde van maar liefst € 299,95 per stuk. Perfect voor de zomer en lekker voor op het strand over je bikini, maar ook zeker een must-have voor naar een après beach feestje of een pool party.

Volg de volgende stappen om kans te maken op zo'n luxe GANT kaftan:
1. Like de Facebookpagina van GANT.
2. Klik hieronder op meedoen en vul je maat (S of M) en je adresgegevens in.
3. Duimen maar!

Deel dit artikel
Back to top