Beauty

Doutzen Kroes deelt haar beauty geheimen

Onze Doutzen Kroes is L'Oreal Paris spokesmodel, Victoria's Secret Angel en eigenaar van een prachtige huid en teint. Vogue UK sprak het Nederlandse model op het filmfestival in Cannes over haar beauty geheimen.

Wat is het leukste aan model zijn?
"Ik voelde me een geluksvogel toen ik mijn zoon kreeg, want als moeder is het leuk om iets glamoureus te doen. En om mensen te hebben die je haar en make-up doen en dan zeggen dat je er mooi uitziet. Want dat is niet je prioriteit als moeder, je prioriteit is het verzorgen van iemand, waardoor je jezelf vergeet."

Wat zit er in je make-up tas?
"L'Oreal Paris Telescopic Mascara en Nude Magique BB cream. Als ik de BB cream opdoe, gebruik ik geen foundation. En ik hou van lipgloss. Dus mascara, lipstick en foundation of BB cream..."

Wat is jouw beauty look voor de rode loper?
"Dat hangt denk ik af van de jurk of ik een smokey eye of opvallende lippen doe. Als het een grote, opvallende jurk is, denk ik dat je minder make-up moet gebruiken. Maar ik hou van smokey eyes..."
 
doutzen kroes beauty make-up  mooi verzorging gezicht geheimen knap model look creme hoe verzorgt nederlands loreal bb cream

Ben je goed in het aanbrengen van jouw eigen make-up?
"Ja, ik doe graag mijn eigen make-up. Ik heb over de jaren zoveel geleerd; nu hou ik ervan om het zelf te doen."
 
Heb je ooit een beauty disaster gehad?
"Ja, maar geen grote. Er zijn wel momenten geweest waarop mijn haar en make-up beter konden. Ik zag laatst een meisje die haar wenkbrauwen had laten waxen en de wax had haar wenkbrauwen verband. Zoiets - ik moet het even afkloppen - heb ik gelukkig nog nooit gedaan."

Wat is jouw ultieme beauty tip?
"Reinig je gezicht voordat je naar bed gaat zodat je huid kan rusten."
 
Wat doe je om gezond te blijven?
"Ik denk dat gezond eten het allerbelangrijkste is."
 
Wat is het leukste aan een L'Oreal meisje zijn?
"Ik mag elk jaar naar Cannes reizen! En verder mag ik sowieso veel reizen, ik mag met grote regisseurs werken voor de commercials, en we werken met een geweldig team voor haar en make-up. Deze baan geeft me veel kansen, bijvoorbeeld dat ik hier in Cannes ben; dat is niet iets wat een model normaal gesproken mag doen."

 doutzen kroes beauty make-up  mooi verzorging gezicht geheimen knap model look creme hoe verzorgt nederlands loreal bb cream

Bron: Vogue UK
Beeld: L'Oréal

Deel dit artikel
Back to top