Fashion

Obsessed With My: Anna Dello Russo x H&M koffer

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Linsey Sijmons van POSE-BLOG.com en haar Anna Dello Russo x H&M koffer.

"Ik ben getrouwd met mijn Anna Dello Russo x H&M koffer. Ik ben verliefd op haar innerlijk en uiterlijk. Maakt niet uit wat voor tripje ik moet maken, zij gaat met mij mee. Al krijg ik vaak op Schiphol of andere bestemmingen behoorlijk wat blikken: ik wandel, rij en vlieg heerlijk met deze koffer van hot naar her. En als ik niet reis, gebruik ik dit diamantje als prachtig bijzettafeltje, zodat ik haar altijd kan bekijken. Anna Dello Russo is letterlijk mijn icoon. Dus toen ik hoorde dat zij een accessoire samenwerking met H&M aanging, sprong ik natuurlijk een gat in de lucht! En toen ik deze koffer in de collectie zag, wist ik niet hoe snel ik naar de winkel moest rennen."
 
pose blog linsey sijmons blogger anna dello russo h&m koffer sieraden lijn collectie metro mode stijl look outfit

Eyecatcher
"Doordat mijn koffertje zo'n eyecatcher is, hoef je eigenlijk bijna niks meer aan je outfit te doen. Gewoon een lekker simpele en comfortabele reis outfit et voilà! Mijn stijl vind ik erg moeilijk om te omschrijven, maar ik zou zeggen; veelzijdig en vrouwelijk met een ruig randje."

pose blog linsey sijmons blogger anna dello russo h&m koffer sieraden lijn collectie metro mode stijl look outfit

Mode
"Fashion means the world to me". Ik ben er 24/7 mee bezig (ja, ik droom er zelfs over) en ik vind het geweldig. Mode hoort bij mijn levensstijl en zit in mijn bloed. Ik ben dan ook de eigenaresse van POSE-BLOG.com. Daarnaast ben ik blogger bij Metromode.nl, freelance art director en model plus grafisch vormgever bij De Telegraaf. Laten we zeggen dat ik niet stil zit!"
 
pose blog linsey sijmons blogger anna dello russo h&m koffer sieraden lijn collectie metro mode stijl look outfitpose blog linsey sijmons blogger anna dello russo h&m koffer sieraden lijn collectie metro mode stijl look outfit

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Deel dit artikel
Back to top