Winnen

WIN: 2x SUPERSTAR outfits t.w.v. € 125,- //VERLOPEN

Bij modeketen SUPERSTAR vind je trendy collecties, op een uitgesproken manier vertaald vanuit de heersende catwalktrends met affordable luxury en opvallende fashion statements. Je kunt er terecht voor meerdere stijlen, van een mix van edgy elegance tot een stoere en vrouwelijke look. Fashionscene mag van SUPERSTAR maar liefst twee complete looks weggeven met een waarde van € 125,-, lees snel verder om mee te doen.

Voor de nieuwe zomercampagne zijn SUPERSTAR en bekende modefotograaf Otto van den Toorn afgereisd naar het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. Op deze prachtige locatie hebben ze zich door de zee, strand en de felblauwe skyline laten inspireren voor de fotoshoot van de nieuwe zomercollectie. En wij krijgen een kijkje achter de schermen bij deze fotoshoot, bekijk onderaan dit artikel hoe model Rozanne de collectie van SUPERSTAR showt!

superstar outfit


Capetown Cute
In het nieuwe SUPERSTAR thema Capetown Cute vind je verschillende trendy zomeritems zoals jurken, blouses en tops in diverse bloemdessins die uitermate geschikt zijn voor fijnestrandfeestjes. Ook de stoere tie dye jeans in de kleur ‘Bright Pink’ - die je hieronder kunt winnen! - is een must-have die niet mag ontbreken in jouw garderobe. Combineer de jeans bijvoorbeeld met een doorschijnende top en je bent klaar voor de zomer. En heel fijn, shoppen bij SUPERSTAR kun je ook vanuit je luie stoel doen: in de webshop vind je de nieuwste zomer 2013 collectie, of bekijk de items hier in het SUPERSTAR magazine

WIN:

Fashionscene mag van SUPERSTAR twee gehele zomeroutfits weggeven in maat 36 en maat 38. De zomer 2013 look bestaat uit bovenstaande top, broek en armband! Wil jij er deze zomer helemaal fashionable bijlopen? Klik dan hieronder op meedoen en vergeet niet je maat en je adresgegevens in te vullen.

Deel dit artikel
Back to top