Winnen

WIN: 10Days tank tops + iPhone bunnies //VERLOPEN

Iedere vrouw is er naar op zoek: dat perfecte witte T-shirt, die heerlijke warme, basic trui of de ultieme zwarte tanktop. Lifestyle brand 10Days is met hun motto 'Every woman needs good basics' dan ook hét merk voor alle basic lovers. Deze maand is de nieuwe 10Days webshop geopend en Fashionscene mag jullie daarom verwennen met tien must-have 10Days pakketten!

10days winactie win winnen prijsvraag kleding

Wat begon als een spontaan idee werd al snel een serieuze zaak. In 2007 startte 10Days de collectie met 15 modellen in 3 kleuren. Inmiddels is het merk enorm gegroeid en bestaat de collectie uit meer dan 100 modellen in 6 kleuren! Geen ingewikkelde strategie of 5-jaren plan, 10Days onderneemt vanuit een basis instinct geïnspireerd op twee dingen: comfort en plezier. In de 10Days collectie vind je pure, luxe basics van origineel Nederlands ontwerp met verrassende details en zachte materialen en stoffen: comfort met een vrouwelijke twist, "Created from the heart to make fashion and life more easy and fun."

10days winactie win winnen prijsvraag kleding iphone bunny

WIN

Fashionscene mag van 10Days 10 must-have pakketten weggeven:
- 5x De 10Days witte wrapper (hemdje met gekruisde achterkant) samen met een witte iPhone 4/4S bunnie. 
- 5x De 10Days zwarte wrapper samen met een zwarte iPhone 4/4S bunnie. 

Wil jij kans maken? Klik dan hieronder op meedoen en vergeet niet zowel je maat, kleurkeuze als je adresgegevens in te vullen.
 
10days winactie win winnen prijsvraag kleding iphone bunny
Deel dit artikel
Back to top