Fashion

De bikinitrends van 2013!

De zomer lijkt nog ver weg, maar binnenkort mogen we ons dan eindelijk weer in bikini hullen en bakken op het strand! En ook dat doen we natuurlijk volledig fashion verantwoord. En dat is meteen ieder jaar een goed excuus om een nieuwe bikini aan te schaffen; hij moet namelijk wel helemaal on trend zijn. OTTO zet dé 5 bikini trends van dit moment voor je onder elkaar.

De Fringe bikini
Fringe is al langere tijd een trend. Voor de ultieme Ibiza-look kies je nu ook voor een bikini met fringe. Mega sexy, maar hij kan niet voor ieder figuur. Dames met een voller figuur kunnen beter voor één van de andere trends gaan. Heb je kleine borsten? Dan kun je ze met deze bikini groter laten lijken! 

bikini trends 2013bikini trends 2013

Prints, prints en nog eens prints
Net als met de fringe-trend komen de prints ook bij de damesmode vandaan. Ook hier geldt maar één regel: alles kan en alles mag. Het kan niet gek en opvallend genoeg zijn. Zo zien we bikini’s met vogelprints, met luipaardprints, met digital prints, met polkadots, noem het maar op. Trek dus snel je stoute slippers aan een kies voor een bikini met een opvallende print!

Rood, wit, blauw
Nee, laat die Nederlandse vlag maar voor wat hij is. Dit zijn dé bikinikleuren van 2013. Ga voor een bandeau-bikini in één van deze kleuren of kies voor de marine trend. Hierbij draag je bijvoorbeeld een witte bikini met blauwe strepen. Maar de vlaggen worden niet helemaal afgeschreven; de Amerikaanse vlag is zelfs favoriet! 

bikini trends 2013

Miskini!
Bij zon horen felle kleuren. Maar hierbij ga je niet braaf voor een felgekleurde bikini; nee we mix'en en matchen! Zo hoef je niet te kiezen tussen je twee favoriete bikini’s! Mix dus lekker verschillende kleurtjes of prints door elkaar heen en ontwerp je eigen mix-kini! Val je liever iets minder op? Combineer je gekleurde top dan met een klassiek zwart broekje. Zo zit je altijd goed.

Jaren ‘50
Deze zomer zullen we veel jaren ’50 invloeden zien in de badmode. Denk hierbij aan high-waisted bikinibroekjes (waarbij het bikinibroekje tot aan je navel valt) en crop bikinitops. Ook zie je veel lange modellen, zoals bijvoorbeeld de boy-legged bikinibroekjes, maar we zien ook veel verschillende soorten one-pieces (waaronder ook gewoon de klassieke badpakken). En dit alles doet het erg goed met schattige jaren ’50 prints. Ga bijvoorbeeld voor een lieflijk bloemetjes print of kies voor speelse stippen. Zo verandert een simpele beugelbikini al snel in een uniek exemplaar!

Geïnspireerd geraakt? Shop dan nu snel jouw nieuwe bikini op otto.nl!

Deel dit artikel
Back to top