Fashion

Obsessed with my: Vintage Buckle Boots

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week fotograaf Sharon Jane en haar vintage buckle boots.


Obsessed with my
 

Lievelingsitem

Ik heb een aantal lievelingsitems, dingen die gewoon bij me horen en waarvan ik echt zou balen als ik ze niet meer had. Mijn all time favourites zijn mijn vintage buckle boots die ik een jaar of vijf geleden van een vriendin heb gekregen. Sinds de dag dat ik ze kreeg, zijn we onafscheidelijk. Ik kan me het moment nog goed herinneren dat Marjolein de schoenen aan me gaf, ze zei: "Sharon ik heb schoenen gevonden bij de kringloop, ik denk dat je ze wel leuk vindt." 'Wel leuk' was echt een understatement, ik was verliefd. Ik zocht al een eeuwigheid naar de Michael Jackson buckle boots en zij schonk ze me gewoon alsof het niets was. Beste cadeau ooit en ik was niet eens jarig. Het allermooiste is dat ze dus al vijf jaar meegaan en nog steeds heerlijk zitten. Het fijne aan de schoenen is dat ik ze overal mee kan combineren. Het geeft iedere outfit een stoere edge en dat is waar ik natuurlijk voor ga.

Obsessed with my

Stijl
Ik draag al jaren veel 80's en 90's vintage. Ik denk niet te lang na over wat ik aan doe en meestal is het zowel chaotisch als geordend. Vintage eclectic zou je kunnen zeggen. En stoer maar toch vrouwelijk.


Obsessed with my

Passie
Mode en stijl zijn voor mijn  werk als - onder andere - fashion en streetstyle fotograaf wel belangrijk, maar nog belangrijker is dat je het niet al te serieus moet nemen. Ik vind het interessant hoe mensen door middel van kleding en accessoires proberen te reflecteren wie ze zijn of hoe ze zich voelen. Het vastleggen van een bepaald tijdsbeeld is dan ook iets wat ik met grote passie doe.

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Deel dit artikel
Back to top