Fashion

De schoenentrends van spring/summer 2013

We staan vlak voor een nieuw modeseizoen: spring/summer 2013 is er bijna! En dat betekent dat onze garderobe weer een update nodig heeft! Aankomend seizoen zijn er drie duidelijke trends te zien: Pastel, (a touch of) Neon en natuurlijk de Prints. Deze trends zijn uiteraard in allerlei soorten schoenen te krijgen; van sneaker tot loafer en van boots tot pumps

De trends beginnen gelukkig nu al de winkels binnen te stromen. Deze zomer gaan we voor neon details, stoere military boots (handig voor de regenachtige zomer in Nederland) en lieve pastelkleuren. We zetten een overzicht van onze favoriete schoenentrends 2013 voor je onder elkaar aan de hand van de gloednieuwe Invito collectie: 



invito 2013 collectiepastel trend 2013

Pastel is de trend van aankomende zomer. Vorige zomer domineerden de felle kleuren, maar nu zijn de sorbetkleuren weer in opkomst. Deze zachte kleuren zagen we in de shows van Carolina Herrera, Helmut Lang, Mulberry en Fendi. 


neon trend schoenen 2013neon trend

Maar neon laat zich niet zomaar wegjagen! Aankomend seizoen is neon behalve los ook in combinatie met zachte kleuren te zien. Je kunt de neon kleuren dus prima dragen onder je pasteljurkje! Of je kiest voor high heels met neon details (rechts). Neon zagen we in de shows van House of Holland en DKNY. 

trend schoenen 2013trend print schoenen 2013

Printjes worden het helemaal! Animal is hot, maar ook military zien we veel in de lente en zomer van 2013. Lanvin showde bijvoorbeeld een collectie vol met dierenprints en Victoria Beckham en Gucci showden de military trend. Leuk als eyecatcher onder een basic outfit! 

Deel dit artikel
Back to top