Winnen

WIN: 8xschoenen van Hippe-schoenen.nl //VERLOPEN

Wil jij de laatste trends volgen, maar wel voor een leuke prijs? Dan ben je bij Hippe-schoenen.nl aan het juiste adres. Ideaal voor een kleiner budget, want de prijzen liggen bijna altijd onder de 35 euro mét een laagste prijs garantie. De collectie biedt de laatste trends in een ruim aanbod van sneakers tot hoge hakken en biker boots. En op Fashionscene kun jij nu een van deze trendy paren winnen.

hippe schoenen  pumps biker boots trendy budget goedkope hippeschoenen.nl
 
Hippe schoenen.nl is opgericht door en voor vrouwen. Alle collecties worden uitsluitend door vrouwen ingekocht, een vrouw weet tenslotte toch beter wat vrouwen willen dragen. Het concept is opgezet vanuit de overtuiging dat het voor vrouwen moeilijk was om in Nederland hippe schoenen voor weinig geld te kopen via het internet. In bijvoorbeeld Groot-Brittannië en de Verenigde Staten zijn dit soort webshops voor leuke, betaalbare schoenen al jarenlang gebruikelijk. 

hippe schoenen  pumps biker boots trendy budget goedkope hippeschoenen.nl
Geen dure schoenen meer die je niet aantrekt, geen klagende mannen over dure aankopen én er trendy bijlopen ondanks de recessie. Hippe-schoenen.nl vindt dat het, juist in een wereld als deze, belangrijk is om er goed uit te zien: "Wanneer je er leuk uitziet, zit je lekkerder in je vel waardoor je positiviteit en zelfvertrouwen uitstraalt. Dit heeft een gunstige invloed op je werk, je leven en op je omgeving. Wij geven elke vrouw, met of zonder budget, de kans om bij die ene outfit de geschikte schoenen te vinden."
 
WIN:

Speciaal voor Fashionscene geeft Hippe-Schoenen.nl maar liefst acht paar schoenen weg! 

1x Studded buckle ankleboots brons
1x Studded buckle ankleboots goud
1x Studded buckle ankleboots zilver
1x Superstar bikerboot
1x Braided Biker
1x Ankle booties zwart
1x Bikerlove caramel
1x Bikerlove zwart

Wil jij kans maken? Klik dan hieronder op meedoen en geef je schoenvoorkeur en schoenmaat aan. 

Deel dit artikel
Back to top