Fashion

Shop the trend week bij WeLikeFashion!

Vandaag is bij Welikefashion.com de Shop The Trend week begonnen. Deze week krijg je daarmee niet alleen een fijne korting, je maakt ook kans op super leuke prijzen!

Deze week licht één van onze favoriete webshops Welikefashion.com iedere dag een najaarstrend uit die je niet mag missen. Van bordeau tot metallics en natuurlijk komen er ook heel veel feestelijke items voorbij, wel zo handig met het party seizoen voor de deur. Je krijgt deze week 30% korting op deze trends en je maakt kans op geweldige prijzen; Welikefashion.com geeft namelijk meer dan 40 prijzenpakketten t.w.v. € 6000,- weg!

welikefashion shop the trend

Om de hele week goed op de hoogte te blijven de de trend van de dag en de winacties, is er een speciale Facebook App. Je kunt bijvoorbeeld kans maken op een privé cocktail party van Cointreau, Inglot of Oolaboo beauty sets, MinkPink metallic leggings, Nike hardloopkleding of een Sccopie fashion trolley! En je maakt de hele week automatisch kans op de luxe weekprijs: een lichtblauwe Mister Chi Silk scooter t.w.v. 2000 euro!

shop de trend

Vandaag krijg je bijvoorbeeld 30% korting op alle structured jackets in de shop! Waar je morgen en de rest van de week de korting op krijgt, wordt pas op de dag zelf bekend gemaakt!

Kijk snel in de speciale Welikefashion.com Shop The Trend app op Facebook om kans te maken!

Deel dit artikel
Back to top