Fashion

My iMenso, sieraden met een betekenis

Met de feestdagen in het vooruitzicht is het weer tijd voor mooie cadeaus. My iMenso heeft super mooie sieraden die je een persoonlijke touch kunt geven. Heb je bijvoorbeeld een heel speciale foto? Dan kun je die in een medaillon laten garveren! Hoe speciaal?

My iMenso

is een medaillon-systeem waarbij je de inhoud kunt verwisselen en combineren. Zo kun je jouw persoonlijke gravure combineren met een kleursteen en met een zilveren cover over de steen. Bij aankoop van een persoonlijke fotogravure ontvang je gratis een metalen sleutelhanger met dezelfde persoonlijke gravure om jezelf of een dierbare te verrassen. 


De Buddha Insignia bedelserie heeft zes verschillende insignia's die ieder een stap naar het ultieme geluk en voorspoed vormen. Je hoort je eerste Buddha natuurlijk cadeau te krijgen, dus misschien kun je deze aan een dierbare geven of zelf een hint geven zodat je hem cadeau krijgt...

 
 
 
WIN!
Like de pagina van My iMenso en maak kans op één van de 25 gratis MY iMenso medaillons ten waarde van € 249,-. De winnaars worden op 31-01-2013 uitgekozen en mogen naar eigen keuze een medaillon ter waarde van € 250,- samenstellen. Kies je voor een persoonlijke gravure dan krijg je ook weer de gratis sleutelhanger.
 
Deel dit artikel
Back to top