Fashion

Obsessed with my: leren vintage rok

In “Obsessed with my” laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een bepaald item. Jouw can’t live without rode Chanel lippenstift, bontjas van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Chloe van haar blog Chloe sterk en haar leren vintage rokje. 


 

" Mijn lievelings item is mijn zwarte leren vintage rokje. Ik kreeg dit item van mijn moeder. Oorspronkelijk is het een setje (leren jasje en leren rokje), al draag ik het niet heel vaak samen. Mijn moeder was vroeger model en kocht dit setje toendertijd voor een fiks bedrag in Parijs. Nu een aantal jaartjes later kwam ze opeens met het setje en zei "Is dit rokje niks voor jou". In het begin twijfelde ik, want ik wist natuurlijk niet of het zou passen. Nu inmiddels een paar maanden later is het mijn favoriete item en draag ik het wekelijks. Helaas ligt nu de zoom eruit (het rokje is immers oud) en ligt het rokje bij de kleer maker. Ik moet dus nu even kiezen voor een ander item, maar als hij weer terug is combineer ik hem vast weer iedere week. Natuurlijk wel met beenmode, want helaas kunnen we in Nederland van mooi weer en blote benen alleen maar dromen tot volgde zomer."





Chloe heeft naar eigen zeggen niet echt een speciafieke stijl. "Ik combineer ik verschillende trends tot mijn eigen stijl. Toen ik begon met bloggen hield ik wel erg van de strikken en veel kleur, maar ik ben wat gematigder geworden. Al ben ik nog steeds van de rokjes en jurkjes! Ik denk dat ik mijn stijl funny/sporty chic zou noemen als ik echt wat moest zeggen. Ik shop mijn outfits het liefste bij Asos, Nelly.com, The Outnet en Zalando."




Wil jij ook met een  bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan enkele foto's naar info@fashionscene.nl met jouw verhaal erbij! Waarom is je liefde voor dat item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in deze rubriek!




 

Deel dit artikel
Back to top