Fashion

Taylor Swift lijkt precies op haar oma in dit vintage kiekje

Foto’s terugvinden van je ouders, opa’s of oma’s is altijd leuk, zeker als het plaatjes zijn van toen ze jou leeftijd waren. Ook zangeres Taylor Swift zoekt graag oude kiekjes op, helemaal als het om haar bijna dubbelganger-oma gaat. Taylor haar allereerste post op Instagram was dan ook dit plaatje van haar oma, waar TayTay toch sprekend op lijkt?

 

Found this photo of my grandmother. So lovely.

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift) op

Als je je altijd al af hebt gevraagd waar Taylor haar gevoel voor klassieke stijl vandaan heeft, is hier je antwoord. Haar classy oma ging hier voor een coupe waar Tay ook vaak voor gaat, al laat de zangeres zich dan een modernere variant aanmeten. Ook de serious stare en de perfect gestifte rode lipjes van Taylors oma zien we vaak genoeg bij Taylor terug komen. Daarnaast zingt ze ook regelmatig over haar 'red lips'.

We moeten Taylor maar op haar woord geloven dat dit echt haar oma is, en niet een kiekje van haarzelf met een vintage filter eroverheen, want de twee lijken sprekend op elkaar. Wij krijgen gelijk zin om de fotoboeken in te duiken en uit te vinden of wij ook zoveel lijken op onze omaatjes!

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top