Fashion

Geloof ons, deze modetrend van najaar 2020 / 2021 wil je de komende jaren blijven dragen

Geloof ons, deze modetrend van najaar 2020 / 2021 wil je de komende jaren blijven dragen

Er is niks mis met trends - sterker nog, wij zijn er dol op - maar het is ook fijn als je items in je garderobe hebt waarvan je weet dat je de komende jaren veel plezier zal hebben. Zeker als iets wat duurder kost dan een gemiddeld kledingstuk, wil je het liefst dat je er langer dan één seizoen in wilt lopen.

De herfst en winter staan op ons te wachten en als er iets fijn is om te dragen tijdens die seizoenen, dan is het wel leer - want lekker soepel, stijlvol en tegelijkertijd een manier om een statement te maken. Dat komt mooi uit want het najaar van 2020 en 2021 zal leer één van de populairste materialen zijn. Met een bikerjack zat je altijd al goed maar deze herfst en winter gaan we ook veel andere type jasjes maar ook broeken, rokken, jurken en blouses van leer voorbij zien komen. 

Simpel zwart is natuurlijk ook goed maar leer kan nog spannender als het bijvoorbeeld uitgevoerd is in metallic. Wil je liever geen dierlijke materialen dragen? Er zijn tegenwoordig een hoop mooie vegan leather stukken te krijgen, bijvoorbeeld van het merk Nanushka maar ook van Mango.

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top