Fashion

Dit zijn 3 mode items die wij willen voor mei en onder 60 euro kosten

Dit zijn 3 mode items die wij willen voor mei en onder 60 euro kosten

Mei staat voor de deur en zoals iedere maand hebben we een bepaald budgetje waarvoor we iets leuks voor onszelf mogen uitzoeken. Mode items zullen altijd iets zijn waar we graag geld aan spenderen maar het is wel slim om niet al te impulsief te werk te gaan.

Wij werken daarom altijd met verschillende wensenlijstjes en één daarvan bevat items die we dolgraag zouden willen hebben omdat ze er leuk uitzien, niet al te duur zijn én we er langer plezier van zullen hebben dan een week of twee (volgend jaar zijn we er minstens net zo dol op). Dit zijn de dingen die wij graag zouden willen kopen in mei.

1. Midi jurk met vierkante hals in katoen en linnen mix van Mango

Stel jij jezelf eens voor: je bent op vakantie in Italië, zit lekker op een terrasje en draagt deze beeldschone midi jurk terwijl je een jouw favoriete drankje drinkt. Misschien is dat deze zomer niet zo, maar je kunt er wel van dromen toch? Deze jurk zal het ook in Nederland heel goed doen, maar volgend jaar dus ook tijdens jouw vakantie waar dan ook ter wereld.


Mango Moon tuniekjurk in katoen linnenblend met knoopsluiting bij DeBijenkorf.nl

2. Hanger met zoetwaterparels van Anna + Nina

Parels en goud; het is een combinatie die instantly chic is. Anna + Nina weet ons altijd te verrassen met hun coole sieradencollecties en dit pareltje (what's in a name) heeft ons hart veroverd. Hang 'm aan een kettinkje of aan een ringetje voor aan in je oor, de keuze is aan jou. 


Anna + Nina Pearly Peapod met zoetwaterparels bij DeBijenkorf.nl

3. Slippers met vlechtwerk van Steve Madden

Deze slides zijn een fijne combinatie van het vlechtwerk bij espadrilles en een slippertje waar je zo je voet in schuift. Dankzij de kleuren zijn ze werkelijk met alles te dragen. Voor dat prijsje, kun je ze eigenlijk niet missen in jouw zomergarderobe.

Steve Madden Roper Slipper bij DeBijenkorf.nl

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top