Fashion

Dit zijn 3 mode items die wij willen dit voorjaar en onder 50 euro kosten

Dit zijn 3 mode items die wij willen dit voorjaar en onder 50 euro kosten

Fashion moet wel fun blijven en dat betekent ook dat niet alles per definitie een duur prijskaartje moet hebben. Geld overhouden voor andere leuke dingen is minstens zo belangrijk. 

Daarom dachten we dat het leuk zou zijn om drie items met jullie te delen onder 50 euro die er fantastisch uitzien en we dolgraag zouden willen hebben. Hier komt 'ie!

1. De fashionable sportlegging

De afgelopen weken draaide het om comfort en dat blijft vast nog wel even zo. We willen kleding dragen die lekker zit. Daarnaast is fit blijven een issue: hoe doe je dat wanneer je uit verveling gaat snacken en de sportscholen gesloten zijn? Juist, in je eentje aan je slag gaan. Voor beide dingen is een fashionable sportlegging ideaal. Het zit lekker, je ziet er leuk uit én je kan dingen gedaan krijgen. Wat wil je nog meer? Nou, de onderstaande broek.


adidas Skinny fit trainings legging met Climalite bij DeBijenkorf.nl

2. De square neck top

De vierkante halslijn is al een tijdje helemaal on trend en zal nog wel even in de schijnwerpers blijven. Het leuke aan zo'n top is dat je weinig hoeft te doen om van jouw outfit iets cools te maken. Draag er jouw favoriete jeans bij, je go to sieraden en combineer de look met muiltjes die voorzien zijn van hak. De onderstaande top van Warehouse heeft wat ons betreft de perfecte rode kleur én een fijn prijskaartje.


Warehouse Square Neck Blouse van Crepe bij DeBijenkorf.nl

3. Het gehaakte tasje

Schreeuwt er iets meer zomer dan dit tasje? Denk het niet. Buidels van natuurlijke materialen zijn ook dit voorjaar helemaal trending en dat vinden wij helemaal niet erg. Dankzij de neutrale kleuren, zijn deze tasjes met alles te combineren. Ons oog viel op dit exemplaar van Seafolly met een zeer vriendelijk prijskaartje. Dankzij het tortoise shell handvat, is de tas nog leuker.


Seafolly Carried Away gehaakte handtas met streepdessin bij DeBijenkorf.nl

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top