Fashion

Obsessed with my: dokterstas

In "Obsessed with my" laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een bepaald item. Jouw can't live without rode Chanel lippenstift, bontjas van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen.




Voor fashionlover Elmira is één mode obsessie noemen heel lastig, maar al snel bedenkt ze haar geliefde leren dokterstas. "Ik ben geen tassenjunk, daarom kies ik altijd voor een klassieke tas die tijdloos is en wat langer meegaat. Mijn dokterstas is heel speciaal voor mij. Zo'n vijf  jaar geleden kocht ik deze tas bij een kleine tassenwinkel in Almere. Ik heb hem inmiddels volgens mij meer dan 1000 keer gedragen. De ene keer als een schoudertas en dan weer eens als clutch. Mijn liefde voor deze tas is tot de dag van vandaag gebleven. Mijn doctersbag lijkt heel klein, maar er passen opvallend veel spuleltjes in!"




"Mijn kledingstijl is te omschrijven als basic chic met een stoer randje. Ik draag heel veel zwart en houd van oversized jassen. Verder zul je mij nooit zien in een bloemetjes jurk. Ik draag graag hoge hakken, meestal zo'n 13 centimeter."



Shoppen doe ik (bijna altijd) online bijvoorbeeld bij Topshop, Urban Outfitters en ook op Ebay kijk ik geregeld. Offline ben ik fan van de onlangs geopende Weekday en COS.

Wil jij ook met een  bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan enkele foto's naar info@fashionscene.nl met jouw verhaal erbij! Waarom is je liefde voor dat item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in deze rubriek!

Deel dit artikel
Back to top