Fashion

Obsessed with my: maxi rok

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Daisy Oppelaar van ilovehealth.nl en PR bureau MOOI PR en haar maxi rok.

"Ik ben Daisy Oppelaar en ik ben 27 jaar. Ik werk bij Mooi PR, een heel leuk PR bureau in de beauty en fashion branche. Ik ben met name verantwoordelijk voor beautymerken, waaronder Clinique, BABOR en Sans Soucis. Heel fijn om de hele dag met mijn neus in de lipsticks, nagellak en crèmes te zitten! Daarnaast heb ik mijn eigen health blog I Love Health. Hier blog ik over mijn passie voor een healthy lifestyle: puur en echt eten, zonder e-nummers, ik deel recepten, test super foods en blog over hardlopen, yoga en andere sporten. Deze combi van beauty en health is voor mij de perfecte invulling van mijn dag!"

daisy oppelaar i love health ilovehealth.nl mooi pr pr girl stijl clinique babor sans soucis nederland beauty

Tussen de spaken

"Mijn meest geliefde fashion item uit mijn kast van dit moment – want dat wisselt nog al eens – is mijn lange, zwarte maxi rok! Ik heb deze in het voorjaar al gekocht en ik ben er zo blij mee! Vriendlief moest er eerst wel even aan wennen; als het aan hem lag, was de rok niet in mijn kast gekomen. Maar goed, mannen hebben soms wat langer nodig hè… Het fijne van mijn rok is dat ik ‘m overal naartoe aan kan. Naar werk met een net jasje en mooie ketting, meer gestyled naar Fashion Week, of lekker relaxed naar een festival. Al levert dansen in zo’n lange rok wel eens gekke taferelen op, omdat ik soms per ongeluk aan de binnenkant van mijn rok stap en ‘m zo half naar beneden trek… En vorige week hing ‘ie bijna op mijn enkels toen ‘ie op de fiets tussen mijn spaken kwam! Leuk die rok, maar niet altijd even handig…"

Stijl

"Ik vind het het leukst om mijn outfits aan te passen aan de verschillende gelegenheden waar ik naar toe ga. Soms ga ik heel 'tuttie' naar een zakelijke afspraak in mijn nette jurkje of in mijn zwarte kokerrok met een mooie top, maar een dag erna sta ik in mijn grijze jeans short op mijn biker boots op een festival te feesten. In beide outfits voel ik mij goed en ben ik wie ik ben! Ik denk dat stoer met een vrouwelijke twist wel een goede omschrijving is van mijn stijl. Mijn favo combi met mijn zwarte maxi rok is bijvoorbeeld met mijn witte bat t-shirtje en zwarte sandaaltjes. Simpel, maar gelijk helemaal af!"

daisy oppelaar i love health ilovehealth.nl mooi pr pr girl stijl clinique babor sans soucis nederland beauty

Online shoppen

"Mode is zeker belangrijk voor me, maar ik ben geen doorgewinterde fashion addict. Trends vind ik leuk en volg ik heus wel, maar als iets me niet staat of niet bij mij past, dan komt het niet in mijn kast. Ik vind het belangrijk om er leuk uit te zien en mij zelfverzekerd te voelen. Shoppen vind ik heerlijk, al merk ik wel dat ik steeds meer een online shopper word en de winkels en sales aan mij voorbij laat gaan. De tijd dat ik op zaterdagmiddag bij Zara in de sale vocht voor mijn leven voor het perfecte shirtje is al even voorbij. Dan geef ik toch de voorkeur voor relaxed online shoppen vanuit huis!"

daisy oppelaar i love health ilovehealth.nl mooi pr pr girl stijl clinique babor sans soucis nederland beauty


Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Deel dit artikel
Back to top