Winnen

WIN: SundayMonday sieradenpakket //VERLOPEN

Het liefst zouden we iedere dag de deur uitlopen in een compleet nieuwe outfit, maar dat zit er natuurlijk niet in. SundayMonday, het label van Suzanne van Haaster, biedt de oplossing voor fashion lovers die van afwisseling houden. Haar tops en jurkjes kun je namelijk op vele manieren dragen. Ook de sieraden die ze online verkoopt zijn lovely. Wij geven er een compleet pakket van weg!
 
Sterren als Beyoncé, Gwyneth Paltrow en Emma Stone krijgen dagelijks designer spul thuisgestuurd, dus de kans is klein dat je ze twee dagen in dezelfde look rond ziet lopen. Maar hoe zorg je als ‘gewone sterveling’ voor variatie in je garderobe? SundayMonday heeft het antwoord op deze modevraag: multiwear kleding. Dit Nederlandse merk verkoopt multifunctionele items waarmee je zowel Sunday op een feestje kunt verschijnen als op Monday mee naar je werk kunt gaan.

sundaymonday
 
Leuk om te weten is dat het brein achter het label, Suzanne van Haaster, de tops en jurkjes zelf ontwerpt! Tijdens een reis door Bali begon ze met schetsen en ze weet sindsdien niet meer van ophouden.

Kleding is niet het enige wat Suzanne exclusief via haar webshop verkoopt. Ook sieraden komen aan bod, waaronder funny kettingen, opvallende ringen en oorbellen met stoere kruisjes of ritsjes.

sundaymonday
sundaymonday

WIN
Ben jij ook fan? Komt dat even mooi uit, want Fashionscene.nl geeft een compleet SundayMonday sieradenpakket weg ter waarde van € 155,-! Hierboven krijg je alvast een sneak peek van het te winnen pakket! Klik op onderstaande meedoen-button en volg zowel SundayMonday als Fashionscene op Twitter en wie weet kun jij jezelf binnenkort versieren met SundayMonday sieraden!

Let op: deze actie is afgelopen. Kijk hier welke acties er nog wel lopen!
Deel dit artikel
Back to top