Fashion

Posh droeg Giles Deacon tijdens Spice-reünie

Al een lange tijd gingen de roddels dat er een Spicegirls reünie zou komen op de Olympics Closing Ceremony. En gisteren was het dan eindelijk zover. De zig-a-zig-a’s werden weer uit volle borst gezongen, en dit ging samen met haute couture (voor sommigen van de vijf).



Posh en haar crew arriveerden in vijf fashionable taxi’s en performden “Wannabe” en “Spice Up Your Life” (onze favoriete songs). De outfits van the fivesome waren helemaal zoals we gewend zijn. Ja, Ginger droeg rood (helaas geen Union Jack, Sporty droeg wit, Baby droeg roze, Mel C een glitterig gouden jumpsuit, maar onze ogen waren meer gericht op Posh. Zij droeg een geweldige strapless jurk ontworpen door niemand minder dan de Britse modeontwerper Giles Deacon.



De zwarte japon komt tot op de vloer, heeft lagen van fringes en bevat een hoge split aan de voorkant waardoor de dunne pinnen van Posh mooi uitkomen. Lady Becks tweette eerder die dag "So excited!! X vb" samen met een snapshot van haar silhouetten in combinatie met super-sexy-high boots.

We nemen je nog even mee terug naar gisteren/de 90's en showen je de video van de het optreden:

Wat vonden jullie van de outfits en het optreden?
 

Deel dit artikel
Back to top