Fashion

Canon: The Other Side of Fashion

Iedereen kent je wel. Je staat aan de top op het gebied van beeldtechnologie. Je bent de grote sugar daddy van de Parijs, Milaan en Londen fashion weeks. Lees: Canon. Imaging is een van je talenten, dus je besluit de internationale modewereld eens vanuit een ander perspectief te benaderen. Maar dat doe je niet alleen, je laat 100 mode-iconen kiekjes maken… Canon presenteert: The Other Side of Fashion.

Dita Von TeeseCanon deelde 100 IXUS camera’s uit aan 100 grote spelers uit de fashionscene om persoonlijke modemomenten vast te leggen. Het resultaat, The Other Side of Fashion, is verzameld in een eenmalig tijdschrift. Verantwoordelijk voor de snapshots zijn onder andere Frederique van der Wal, Dita Von Teese, Donatella Versace, Dolce & Gabbana, Giles Deacon, Jodie Kidd en Helena Christensen. Vanaf nu is het exclusieve magazine door heel Europa verkrijgbaar.

De foto’s worden ook geëxposeerd in Selfridges Londen van 16 tot 30 september, vervolgens in Galleries Lafayette in Parijs van 21 september tot 14 oktober én van 21 tot 26 september in de Palazzo Reale te Milaan.

De gehele opbrengst van de verkoop van de The Other Side of Fashion tijdschrift en liefdadigheidsveilingen van de foto’s zijn bestemd voor Europese jeugdprojecten van het Rode Kruis.

Mijn Fashionscene wederhelft en ik waren twee lucky bastards om het openingsevenement van The Other Side of Fashion bij te mogen wonen in Londen. Hoe het was? Klik hier om naar het Canon report te gaan. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top