Fashion

Doutzen Kroes loopt Giles Deacon

Doutzen Kroes is as we speak bij de Giles Deacon show om na lange tijd weer haar optreden te maken op de catwalk. De Nederlandse schone twitterde vanmiddag dat ze haar fitting voor Giles Deacon achter de rug had wat dus betekent dat ze vanavond meeloopt met de spring/summer 2012 show van de Britse ontwerper.

doutzenkroes

Doutzen haar twitpic met het onderschrift "On my way to the #GilesDeacon show;)"

giles deacon

#Dutch girls united backstage at #GilesDeacon Bette, Saskia and me;)

Zoals een echt topmodel betaamt was Doutzen na haar bevalling van zoonlief Phyllon Gorré weer in no time in topvorm. Ze heeft inmiddels alweer verschillende shoots achter de rug van onder andere L'Oréal en Vicoria's Secret maar een catwalk appearance was er na de bevalling nog niet van gekomen. Nu mogen we dan toch echt weer genieten van Doutzen op het plankier, we zijn benieuwd in wat voor look Mama Kroes het plankier wordt opgestuurd en hoe de totale collectie van de talentvolle Brit er verder uitziet.

doutzen kroes

Doutzen Kroes op de cover van Elle's US Oktober uitgave

19 september 22 uur

Doutzen zag er adembenemend uit in de oud-roze satijnen jurk afgezet met zwanenveren. De Friese schone was niet de enige Nederlandse die over de runway liep voor Giles Deacon. Daphne Groeneveld sloot de show, Saskia de Brauw showde een prachtige baljurk en Bette Franke was ook van de partij. De ready to wear show deed bijna haute couture like aan met veel gevoel voor drama en theater en met als grote inspiratiebron en muse..de zwaan.

doutzen kroes giles deacon saskiagiles

Doutzen Kroes en Saskia de Brauw Giles Deacons spring/summer 2012

slot show giles deacon

Het slot van de Giles Deacon spring/summer 2012 show met in het midden onze Daphne Groeneveld

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top