Fashion

SS07 Samenvatting II

Oké, alle kleding do’s en dont’s voor het aankomende lente– en zomerseizoen: check. Dus wat moet er nog gebeuren? Inderdaad, het SS07 accessoires overzicht, want een outfit wordt niet vanzelf afgemaakt. Welke riemen, hoeden, schoenen horen bij het modepakket? Hierbij een paar accessoires style notes…

Bondage

Riemen spelen een grote rol upcoming modeseizoen. Hot stuff voor 2007 zijn überdikke ceintuurs, die we nu al een tijdje zien ter hoogte van de empirelijn. Die look blijft zeker nog tot volgend jaar zomer. Ook robuuste leren chokers en accessoires sieren je hals en polsen. Het liefst met studs en opvallende gespen.

Dolce & Gabbana SS07Giles SS07

Theatrale hoeden

Dit is zeker niet iets voor een alledaagse look, tenzij je van de over-de-top stempel bent. Hoeden horen ook in het SS07 setje. Hoe groter (en onhandiger), hoe beter. Het hoofddeksel van aankomende lente is uitvergroot, big and beautiful en zorgt voor de drama twist in je outfit. Je moet ervan houden, maar als je dat eenmaal doet, zit er een ding op: leid me naar de rode loper.

John Galliano SS07Alexander McQueen SS07

Art deco banden

Nog meer aantekeningen op het hoofd terrein. Iets minder aandachttrekkend, maar alsnog erg het look-at-me effect. Opvallende haarbanden compleet met grote stenen en bloemen, maar ook satijnen tulbanden vallen onder deze categorie. Kortom, bad hairdays zijn makkelijk op te lossen in 2007.

Marc Jacobs SS07Prada SS07 

Transparante hakken

De toekomst in schoenen is helder. De letter ‘T’ in 2007 staat voor transparante hakken. De space-age schoenen vereisen geen leer, dus PETA is ook tevreden. Ook erg makkelijk om te mix ‘n’ matchen, want het past bij elke kleur.

Marc Jacobs SS07Emilio Pucci SS07

Jas ceintuurs

En de riemencollectie wordt nog groter, want het ceintuur is allang niet meer uitsluitend voor je net iets te grote jeans. Om die comfy trenchcoats, blazers en overjas meer vorm te geven, gooi je daar een riem omheen. Hello shape!

Marni SS07Céline SS07

Nou, ik begin maar vast met winkelen.. (Nana)

Beeld: Vogue
Deel dit artikel
Back to top