Winnen

WIN: Fab. shoptegoed t.w.v. € 250 / VERLOPEN

Zijn jullie net als wij ook zo’n fan van het accesoirelabel Fab.? Dan zijn jullie waarschijnlijk al in de gloednieuwe flagshipstore in de 9 Straatjes in Amsterdam geweest. Zo niet, dan kunnen wij jouw bezoekje een stukje fijner maken. Wij geven namelijk € 250 Fab. shoptegoed weg te besteden in de winkel in de Hartenstraat.


 



Fab, het merk dat als trademark een leren hartje heeft, vestigt zich –very cool- in de Hartenstraat in de Negen Straatjes. Het interieur van de shop en eigenlijk heel de feel van de winkel is passend bij het accessoirelabel. Origineel en stijlvol met de uitstraling van een tijdloze Franse boetiek. De vintage accessoires geeft de shop een stoere en eigentijdse stijl. In de Fab. store is de gehele collectie verkrijgbaar zijn, ca. 750 varianten (meer dan 50 stijlen in meer dan 15 verschillende kleuren). Naast tassen, portemonnees, clutches, Ipadsleeves, diaperbags en zonnebrillen zullen ook de lijnen Fab. FootwearFab Beauty en Fab Kids verkrijgbaar zijn.


 
 De shop is –heel fijn- elke dag open to 19.00 om ook de werkende vrouw shoptime bij Fab. te geven.

WIN
Doe mee met deze fabulous winactie en wie weet mag jij staks € 250 shoptegoed! Klik op de meedoen button hieronder en like de Fashionscene Facebook-pagina. Meer kans maken? Share de actie!

Deel dit artikel
Back to top