Beauty

Win! Covershoot voor CosmoGirl!

Heb je altijd al gedroomd van een carrière als model en zie jij het wel zitten om de nieuwe Bella Hadid of Kendall Jenner te worden? Dan is dit je kans! 

Dankzij de Cover Girl Contest kun jij hét model in spe worden. Niet alleen maak je kans om de cover van het magazine CosmoGIRL! te sieren, maar je kunt ook nog eens een internationaal contract bij modellenbureau Max Models in de wacht slepen!

Op 18 maart vindt de finale plaats in hartje Rotterdam, dus markeer deze datum maar alvast in je agenda. Tijdens deze feestelijke dag krijg je leuke workshops en mag je meedoen aan een heuse catwalktraning. Daarnaast ga je na een leerzame dag met een goedgevulde goodiebag naar huis. 

Wat kun je precies winnen?
- Jouw foto op de cover van CosmoGIRL!;
- Fotoshoot in CosmoGIRL!;
- Twee testshoots voor je porftolio;
- Internationaal modellencontract bij Max Models.

Hoe doe je mee?
Stuur vier kleurenfoto’s van jezelf naar cosmogirl@zpress.nl of vul dit formulier in. De foto’s moeten op de volgende manieren zijn gemaakt: een close-up van je gezicht recht van voren (zonder make-up), een half totaal, van top tot teen van recht van voren en van top tot teen van de zijkant. Draag een skinny jeans, een basic hemdje en hakken wanneer je de foto’s maakt. Je kunt je aanmelden tot 1 maart. Voor meer informatie over hoe je mee moet doen aan de contest kun je hier terecht. 

Beeld: Stock Snap

Deel dit artikel
Back to top