Fashion

Obsessed with my: vork armband

In "Obsessed with my" laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een bepaald item. Jouw can't live without rode Chanel lippenstift, bontjas van oma of die rib-uit-je-lijf designerbag. Deze week Sanne en haar vork armband.



Gebaksvorkje uit Cuba

Als er ook maar een sieraad is wat ik dagelijks draag, dan is het mijn vork armband wel. Deze armband, die dus gemaakt is van een gebaksvorkje, heeft mijn zus meegenomen uit Cuba. Het is een antieke vork die verzilverd is en omgebogen. Er zit geen speciale betekenis aan de armband, maar wel past het helemaal bij mij en staat het zeker weten ook voor mijn liefde voor eten. En verder ziet hij er ook nog eens geweldig uit, al zeg ik het zelf.
Sinds enkele jaren hou ik mijzelf veel bezig met eten. Van lezen over eten, zelf lekker in de keuken staan tot aan food events organiseren, zolang het maar met eten te maken heeft. Ik hoop dan ook later in de food branche te kunnen werken. Nu mag ik hier al een beetje van proeven tijdens mijn geweldige stage bij het online culinaire magazine Culy.nl.



Horeca
Grappig is dat mijn armband best wel wat aandacht trekt, ik werk zelf in de horeca en vooral daar krijg ik veel opmerkingen! Mensen denken dat ik de vork zelf heb omgebogen met het bestek van de zaak (en dan natuurlijk opmerkingen maken dat mijn baas daar vast niet zo blij mee is).


 
Jurkjes fan
Mijn stijl is verder erg breed. De ene dag draag ik het liefst een schattig vintage jurkje, en de andere dag probeer ik het wat casual te houden met een legging, cowboyboots en een wijde trui. Ik hou vooral veel jurkjes! Oh en sjaaltjes, daar heb ik stiekem ook een kleine obsessie voor!

Wil jij ook met een voor jou bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan een foto naar info@fashionscene.nl met jouw verhaal erbij! Waarom is je liefde voor dat item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in onze gloednieuwe rubriek!

Deel dit artikel
Back to top