Fashion

Celebs love opgerolde jeans

We zijn dol op opgerolde jeans of je ze nou casual combineert met een breisel of juist sexy met high heels. Oprollen is de way to go, een stijlvolle keuze voor daywear maar cuffed jeans kunnen ook zeker voor en party look. De celebs zijn al heftig aan het oprollen geslagen, roll with it net als Rihanna en Pixie Geldof.

Een klassieker als een spijkerbroek is vaak stijlvol on-point mits het natuurlijk het juiste model is. Een opgerolde jeans is helemaal goed want daarmee maak je de classic jeans hip. Door de combinatie met verschillende schoentjes en sokken kan je de cuffed jeans op talloze manieren combineren. Ga als Ashley Olsen voor een combinatie met chic eveningwear of zoals Riri met on-trend creepers.

pixie

Pixie Geldof met cuffed jeans en kanlrode wedges

riri

Tough girl Rihanna combineert haar opgerolde jeans met on-trend creepers

frida

Frida Gustavsson tijdens Paris Fashion Week spring/summer 2012 met fluffy trui boven haar jeans

rosie ashley

Links: Rosie Huntington-Whiteley in casual vliegtuiglook Rechts: Ashley Olsen laat zien hoe je een cuffed jeans kan dragen voor een party night

bilson

Rachel Bilson is net als ons gek op spijkerbroeken oprollen, boven draagt ze haar jeans tijdens de lancering van haar Nylon Cover met Loubies en metallic blazer en onder gaat ze voor een daywear herfstlook met power jumper, veterlaarsjes en Ray-Ban op de neus.

rachel

jencuffed

Jennifer Aniston met haar cuffed jeans en hiker boots

Een jeans is alles wat je nodig hebt voor deze celeb look. Gebruik een boyfriend jeans voor de oversized cuffed look of ga voor skinny als je jouw spijkergoedje combineert met heels en bijvoorbeeld een blazer.

Wij shopten twee jeans om aan het rollen mee te slaan.

nudie asos jeans

Links: Nudie Jeans Rinsed Tube Kelly Straight Leg Jean € 109,00

Rechts: Asos Rich Vintage Boyfriend Jeans € 47,08

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top