Fashion

Celebstyle: Cheryl Cole in Parisian Look

Cheryl Cole heeft Parijs verlaten om nog even de laatste dagen in Cannes mee te maken. De zangeres ziet er fris, happy en très chique uit! Het hoedje is een absolute must-have!

Cheryl Cole

De pas genoemde “Meest Mooie Vrouw van de Wereld” heeft er net een vliegreisje opzitten. De voormalig Girls Aloud zangeres werd gespot toen ze arriveerde bij Hotel Martinez voor het 63ste Cannes Film Festival. Eerder deze week trad ze daar al op bij het feestje van Grisogono, waar ze naar de geruchten een behoorlijk bedrag voor kreeg.  

Cheryl draagt een gestreept shirtje met kant van Breton, mini spijkershort en heftige nude pumps met stipjes. Op haar hoofd heeft ze een strohoedje en om het geheel af te maken een extra large zonnebril op haar neus. Het allermooiste van alles, is toch wel haar oversized witte tas.

Als dit is wat Cheryl normaliter draagt in een vliegtuig, zijn wij reuze benieuwd wat ze allemaal uit de kast trekt voor op de rode loper!

Asos

Het hoedje van stro is een fijn item voor in de zomer: het beschermt je tegen de zon en het ziet er ook lekker nonchalant uit! Bij de H&M hebben wij het hoedje al gezien en kwamen hem nu ook bij Asos tegen.

(Linnemoor)

Deel dit artikel
Back to top