Fashion

Pete Doherty een held?!?

Pete is niet alleen maar goed in het verpesten van zijn en andermans leven. Nee, de beroepsloser heeft af en toe eens een goede bui.

 

Pete Doherty was vorige week even een held! En nee, geen held voor de cokesnuivende fans onder hem. De Babyshambles-zanger heeft vorige week een man geholpen die door een auto-ongeluk in de berm vast kwam te zitten. Toen de zanger de arme gozer zag liggen, trommelde hij zijn bandleden op om hem te helpen.

Pete weer gelukkig met... ...met Irina

Doherty schijnt zich wel vaker uit te sloven. De reden? Zijn nieuwe vriendin (en tevens ex) Irina Lazareanu. Helaas was deze goede indruk maar van korte duur. De zanger is vanochtend alweer opgepakt voor drugsbezit (Pete had crack, heroine, ketamine en cannabis in zijn broekzak zitten). Hij verpest het hiermee weer eens flink voor zichzelf: hij kreeg twee weken geleden van de rechter de kans om te bewijzen dat drugs verleden tijd voor hem is. Als hij toch wordt opgepakt voor drugsbezit, dan zou hij een tijdje in de gevangenis belanden. In eerste instantie nam Pete het gebod erg serieus. Hij plaatste zelfs een implantaat in zijn maag dat hem van zijn verslaving af moest helpen. Helaas heeft deze niet geholpen.

Gelukkig gaat het alweer stukken beter met ex Kate Moss. Zij is nu al een tijdje vrijgezellig! Wie zou haar nieuwe vriend worden?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top