Fashion

Happy ‘feed’

En alweer heb ik een nieuwtje voor je, waarvan je misschien zou denken: wat moet ik ermee? Maar juist deze nieuwtjes zijn het meest interessant! Pete Doherty heeft namelijk cannabis gevoerd aan een pinguïn.

 

Meneer Doherty liep romantisch met zijn liefje Kate Moss (het is dus weer aan…) door de dierentuin, onder het genot van een jointje. Volkomen high bleef hij bij het pinguïnverblijf staan, om naar de leuke ‘smokinkjes’ te kijken. En wat doe je als je Pete heet en je jointje is op? Juist, dan gooi je hem toch gewoon naar de pinguïns? En laat er nou één pinguïn zijn die een enorme trek had in een joint. De pinguin vertoont al wat bijverschijnselen na zijn hapje cannabis: er begint spontaan haar op zijn hoofdje te groeien...Het beestje waggelde naar zijn hapje en snoepte de joint in één keer hap, slik, weg (hij deelde niet eens!).

We kunnen er nou wel om lachen, maar een joint in de maag van een pinguïn is niet zo best. Het kan zelfs dodelijk zijn, want het bevat gif dat de zenuwen en de lever van zo’n diertjes ernstig kan aantasten. Pete dacht waarschijnlijk dat de grappige beestjes niet goed verzorgd werden. ‘Waarom dan niet zelf voeren,’ zou hij wel gedacht hebben. Maar Pete: geef ze dan voortaan een lekker vers visje.

 

De pinguïn wordt waarschijnlijk op dit moment behandeld tegen de joint. Als ik het bovenstaande zo lees, zitten er maar twee dingen op: of zijn maag leegpompen of wachten tot hij het geheel weer heeft uitgepoept (verteerd of al dan niet verteerd). Laten we de pinguïn uit het Cotswold Wildlife Park in Engeland maar heel veel beterschap wensen. En laten we hopen dat hij weer snel bij zijn soortgenootjes kan zwemmen. Get well soon!

(Elisah)

Heel de familie Pinguin is ongerust en denken erover na juridische stappen te ondernemen tegen Pete. 1 pinguin kon het slechte nieuws niet aan (zie onderaan in het midden).

Deel dit artikel
Back to top