Fashion

Schaars geklede Bella Hadid, Kate Moss, Heidi Klum en Kendall Jenner op de catwalk van Fashion For Relief

Fashion For Relief vierde het twaalfjarige bestaan tijdens de 70ste editie van het Cannes Film Festival afgelopen zondagavond. Fashion For Relief founder Naomi Campbell greep deze gelegenheid met beide handen aan om al haar modellenvriendinnen op te trommelen en de toeschouwers een star studded catwalk voor te schotelen.

Bella Hadid opende de show in een semi doorschijnende mini jurk waar haar witte onderbroek prominent doorheen prijkte. De knappe Bella werd gevolgd door Kate Moss, Kendall Jenner en Heidi Klum, die in een eveneens opvallende witte onderbroek de runway liep.

 

Bella for Fashion for Relief in Cannes 💕 @bellahadid

Een bericht gedeeld door Amber from London (@victoriassecretpix) op

 

#FashionForRelief NAOMI CAMPBELL @iamnaomicampbell 👠

Een bericht gedeeld door VANGUARDIA (@vanguardiarevista) op

Kendall Jenner liet het niet bij één look, maar paradeerde over de catwalk in verschillende setjes. Zo verscheen ze in een roze pastel kleurige lange jurk met geborduurde elementen van kant en een geplisseerde sleep. Waarna het model zich omklede naar een knallende outfit. Een kanariegeel gekleurde playsuit met daarover een lange jurk van roze pailletten.

 

Kendall for Fashion for Relief in Cannes 💕 @kendalljenner

Een bericht gedeeld door Amber from London (@victoriassecretpix) op

Ook de dame van de avond, Naomi Campbell, liet haar beroemde loopje op de catwalk van Fashion for Relief zien. Dit deed het supermodel in een ontwerp van eigen hand. Een rood met zwart ensemble met kunstzinnige details. Een dramatische look dankzij de bijbehorende cape die tot op de grond reikte. De modellen showde voor Fashion of Relief kledingstukken die gedoneerd waren door de grootste modehuizen van de wereld. De opbrengsten van de show komen dit jaar ten goede aan Save The Children. Een organisatie die zorgt voor eten, onderdak en medische hulp aan kinderen rond de wereld. Inclusief kinderen getroffen door het conflict in Syrië. In samenwerking met Diesel sloten de modellen de show in T-shirts met de tekst Child at Heart af, geïnspireerd op het goede doel.

Beeld: Bruno Press
Deel dit artikel
Back to top