Fashion

World’s Best Dressed

Of 2007 haar jaar gaat worden? No doubt about it. Kylie Minogue is terug van weg geweest en mag zich bovendien nu volgens Glamour UK de best geklede vrouw van de wereld noemen. Ze stootte Kate Moss hiermee van de troon, die op de vierde plek haar tranen mag drogen…

Kylie Minogue: World's Best DressedKylie is back on track na haar succesvolle strijd tegen borstkanker. Dat ze Glamour’s kroontje voor World’s Best Dressed Woman in de wacht heeft gesleept zal haar vast niet zoveel doen, maar een leuk complimentje is natuurlijk nooit weg. Ook niet wanneer het gaat om een zangeres én icoon van wereldformaat. Posh Spice Victoria Beckham werd runner-up en het tijdschrift plaatste überskinny Nicole Richie op de derde plek. De nummer 1 van vorig jaar, Kate Moss, moet dit maal genoegen nemen met een vierde plaats en Sienna Miller volgt haar op de voet met een vijfde plek. In de categorie Best Dressed Man ging David Beckham aan de haal met de titel. Kate’s wel/niet hubbie Pete Doherty werd uitgeroepen tot slechtst geklede man.

Glamorous Kylie stond vorig jaar nog op de 26e plaats en steeg dus met stip. De Parisian chic stijl die zij zich eigen heeft gemaakt heeft haar kennelijk in de ogen van Glamour veel goed gedaan… Volgens Jo Elvin, een redacteur van het blad, is het de “klassieke persoonlijke stijl” van Kylie waar vrouwen zich goed mee kunnen identificeren. “We zien een nieuwe, zachter uitziende Kylie bovendrijven dit jaar. Ze is nog steeds sexy, maar ze loopt niet langer te koop met die kant van haar in gouden hotpants. Ze laat het heel subtiel zien,” aldus de Glamour-redacteur.

Voor een goede kijk in het fashion leven van Kylie Minogue, zowel heden als verleden, kun je van 8 februari tot 10 juni terecht in het V&A. In het Londense museum is dan een expo te bewonderen met outfits en foto’s van Kylie door de jaren heen.

In de nummer 1 van deze verkiezing kan ik me best vinden, maar Vicky Beckham op de tweede plaats… What’s up with that?! Als je dan weet dat Gwen Stefani ook in de lijst voorkomt, moet er toch ergens een foutje zijn gemaakt? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top