Fashion

Kate kiest Irina Lazareanu

Geheel verrassend kan ik het niet noemen. Vandaag werd bekend wie Kate Moss als hét model voor haar Topshop lijn heeft gekozen. Drum rolls please… Niemand minder dan de door la Moss zelf tot model gebombardeerde Irina Lazareanu is de gelukkige!

Irina LazareanuOoit lekker aan het drummen in het bandje Babyshambles van Kate’s liefje Pete Doherty, nu een superhot model. Nadat Kate Moss haar koos voor een editorial in de Franse Vogue ging het rapido met de modellencarrière van Irina Lazareanu. Campagnes voor Chanel, Mulberry en Hugo Boss en vele kickoff’s van hotshot shows staan al op haar CV, nu mag ze ook nog de campagne van Topshop erbij zetten. Kate ging voor Irina vanwege haar erg unieke, rock-chick look. Het van oorsprong Roemeense model zou perfect passen bij het gevoel van de Kate Moss Topshop collectie; haar porseleinen huid in combinatie met haar grote ogen onder de dikke sixties pony is een look die Kate absoluut aanspreekt.

Er worden Viktor & Rolf x H&M taferelen verwacht wanneer op 1 mei de Kate Moss collectie in de flagship store op Oxford Circus wordt gelanceerd. New York’s Barneys heeft zelfs speciaal de collectie ingekocht, om een week later ook in hun warenhuis te verkopen. Mét een groot feest om darlin’ Kate in het zonnetje te zetten…

Wie o wie gaat voor mij in Londen/New York in de rij staan!? (Virginie)

Beeld: supermodels.nl

Deel dit artikel
Back to top