Fashion

Kate Moss’ donkere wolken

Na regen, of beter gezegd in Kate Moss’ geval: na sneeuw, komt zonneschijn. Het was een supercomeback voor het supermodel, ze haalde de ene gouden deal binnen na de andere. Maar voor La Moss geldt: enkele depressies na deze zonnestralen.

Kate Moss & Daisy Loewe


Kate Moss & Pete Doherty

Donkere wolk 1.1: Agent Provocateur levert Kate in voor een ander gezicht. Voor het nieuwe modeseizoen kiest het lingerielabel voor een ander hoofdpersoon in hun sexy campagneserie. De beauty in kwestie is de 18-jarige socialite Daisy Lowe. Vanaf volgende maand is het: exit Kate, entree Daisy. Volgens de geruchten zijn de foto’s al gemaakt, alleen is er vanuit Agent Provocateur nog niets bevestigd.

Donkere wolk 1.2: Daisy Lowe ken je misschien beter als het liefdeskindje van Gavin Rossdale, man van Gwen Stefani & Bush-frontman, en Pearl Lowe. Moederlief komt uit dezelfde Primrose Hill vriendenkring als Kate, alleen zijn de twee dames niet meer on speaking terms. Pearl heeft namelijk, ‘All That Glitters’, een all-tell biografie, uitgebracht waarbij haar voormalige vriendin in een aantal passages ook het onderwerp was.

Donkere wolk 1.3: Serena Rees, een van de oprichters van Agent Provocateur, en Moss zijn naar het schijnt tegen elkaar uitgevallen. Wederom komt de beruchte Primrose Hill vriendenkring ter sprake: Kate was erachter gekomen dat Rees een affaire had met Paul Simonon, de man van een van Moss’ beste vriendinnen.

Donkere wolk 2: Trouble in Pete-Kate paradise! Junkie Pete heeft zich weer misdragen. Dit keer niet met naalden en chemische substanties, maar met een vrouw. Met het Zuid-Afrikaanse model Lindy, om precies te zijn. Afgelopen zaterdag is de heart-broken Kate naar Parijs gevlucht, samen met haar dochter Lily Grace. Het 33-jarige model was zo overstuur dat ze last-minute haar optreden, samen met Linda Evangelista, Gisèle Bündchen en Naomi Campbell, bij John Galliano’s show heeft afgeblazen. Moss schuilt in Parijs totdat ze een beslissing heeft genomen over Doherty’s misstap nummer 162532…

Zo, tot zo ver het bericht van het Kate-lage-druk-gebied. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top