Fashion

Cast Tarzan adopteert babyaapje

De cast van de musical Tarzan heeft samen een babyaapje geadopteerd. De gelukkige komt uit dierentuin Artis in Amsterdam.

Tegenwoordig kun je voor het goede doel van alles adopteren. Maar ik was er al twee jaar geleden bij. Want toen heb ik Rob uit Ecomare in Texel erg blij gemaakt. Hij mag zich sinds twee jaar mijn adoptiezeehond noemen. Zijn foto staat bij mij op het kastje, elk jaar krijg ik een nieuwe foto en daarnaast krijg ik ook nog eens elke maand een update van Rob en zijn medezeehonden. Hoe leuk! En een maandje terug heb ik een kat geadopteerd (maar deze mocht ik gelukkig gewoon mee naar huis nemen). De cast van Tarzan vond het zeker ook eens tijd om iets voor het goede doel te doen.

Wie wil er nou niet een baby aapje adopteren voor het goede doel

 

De gelukkige is het kindje van gorillavrouwtje Shindy. Zij beviel vorige week van haar kleine spuit. En wie kan haar nou beter adopteren dan de cast van Tarzan, de musical waarin apen een grote rol spelen. Natuurlijk blijft het beestje gewoon bij haar moeder in Artis wonen, maar storten de castleden elke maand geld op de rekening van Artis. Met deze bijdrage kan het aapje goed worden verzorgd.

Ron Link en Chaira Borderslee gaan morgen al op ‘kraamvisite’. Ik zeg: Shindy, zet die beschuit met muisjes maar alvast klaar!

Heb jij ook een dier geadopteerd?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top