Fashion

Madonna adopteert tweeling

Eerst vertelde ze de media nog dat ze enkel in Malawi was voor vrijwilligerswerk, maar de speculaties bleken waar te zijn: Madonna heeft twee kinderen uit Malawi geadopteerd! Het gaat om een 4-jarige tweeling, waarvan de moeder een paar weken na de bevalling overleed.

De twee meisjes, Stella en Esther, mogen geadopteerd worden nu the queen of pop toestemming heeft gekregen van de rechter. De zusjes verbleven in hetzelfde weeshuis waar haar in 2006 geadopteerde zoontje, David Banda, ook heeft gewoond. In 2009 voegde ze Mercy James aan haar gezin toe, ook uit Malawi. Voordat de superster vier kinderen adopteerde had ze al twee kinderen, Lourdes Leon en Rocco Ritchie.

Het schijnt dat Madonna eind januari een verzoek indiende bij de rechter om de tweeling te adopteren. Het is nog niet bekend wanneer ze de meisjes mee naar huis mag nemen. 

Dat Madonna een sterke band heeft met Malawi mag duidelijk zijn. Zo richtte ze in 2006 de stichting, Raising Malawi, op en is ze actief bezig met het bouwen van scholen, weeshuizen en ziekenhuizen. 

Madonna met twee van haar kinderen 
Beelden: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top