Fashion

The Beckhams voor het goede doel

De gehele familie Beckham heeft meegewerkt aan de speciale lijn T-shirts voor organisatie Sport Relief. David, Victoria en zoontjes Brooklyn, Romeo en Cruz hebben elk hun eigen tee ontworpen voor het goede doel. De opbrengst komt ten goed aan gehandicapte kinderen in Engeland…

David BeckhamOp elk shirt staat een voetafdruk van een Beckham: er zijn dus vijf verschillende tees te verkrijgen, exclusief eentje met David erop, die een voetbal hoog houdt. De Beckhams zijn erg tevreden over het eindresultaat, vooral omdat hun zoontjes alle drie hebben meegeholpen. Brooklyn, Romeo en Cruz zijn druk in de weer geweest met spuitbussen en verfkwasten.  

“David en ik zijn vereerd dat we dit jaar mogen meewerken aan de Sport Relief T-shirtenlijn,” aldus Victoria. “Het was een geweldig project om aan mee te werken, vooral omdat de hele familie erbij betrokken was. Op deze manier kunnen we onze kinderen het doel van Sport Relief en hun inzamelingsactie om gehandicapte kinderen te helpen, bijbrengen.”

Een supergoed initiatief! De tees zijn vanaf vandaag te koop bij Sainsbury’s en TK Maxx. Prijzen vanaf 11,40 euro, waarvan 5,75 euro direct naar het goede doel gaat. Check de website voor meer informatie. (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top