Fashion

Jamai en Ron een stelletje?!?

Ja, het is waar. Musicalsterren Jamai en Ron Link zijn hoteldebotel op elkaar. Dat bevestigde de Idols-winaar vandaag in de radioshow van Edwin Evers.

Nou ja: bevestigde? De twee werden eerder betrapt door Edwin (net als Jan en Ellemieke). Toen de twee nietsvermoedend een nachtje wilde verblijven in een hotel in Noordwijk, werd de radiozender getipt. Dus wat doe je dan? Juist, bellen! Evers belde het hotel en kreeg Ron aan de lijn, die vertelde dat hij alleen in het hotel slaapt. Hierdoor liet Edwin zich natuurlijk niet afschepen en belde het hotel opnieuw. Nu met de vraag of hij Jamai aan de lijn kon krijgen. En die pakte toen op (waarom trappen ze er toch steeds in?).

De twee lovebirds, die in eerste instantie alles ontkenden, konden hun verliefdheid niet meer voor hun houden. En Edwin was degene die op de eerste rij zat. Maar Jamai voegde er nog wel aan toe dat ze nog in een vroeg stadium zitten: "Het is nog erg pril."

Jamai en Ron: een stel! Ron Link

Jamai had eerst nog een relatie met de vijftien jaar oudere danser Reinaldo Borges. Maar helaas liep deze relatie op de klippen, omdat Borges geen verblijfsvergunning kon krijgen.

Gelukkig is de musicalster nu happy met zijn Tarzan!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top