Fashion

Dit moet je weten: er komt een musical van The Devil Wears Prada 

Goed nieuws voor de fans van The Devil Wears Prada, de Hollywood film waarin Anna Hathaway en Meryl Streep de hoofdrollen in vervullen. Er wordt namelijk gewerkt aan een musicalversie en wij kunnen niet wachten!

Niemand minder dan de Britse zanger Elton John is een samenwerking aangegaan met schrijver Paul Rudnick om de film én het boek van The Devil Wears Prada aan te vullen met een musical. Elthon John, die onder andere de musicals The Lion King en Billy Elliot op zijn naam heeft staan, zet zijn muzikale talent in voor dit droomstuk. En Paul, die onder meer The Sister Act schreef, houdt zich bezig met de verhaallijn en de teksten.

We worden weer helemaal meegesleurd in de film die inmiddels al elf jaar bestaat en kunnen ons quotes als “Is there some reason that my coffee isn’t here? Has she died or something?” en “That's all” nog goed herinneren. Hoewel het er voorlopig naar uitziet dat de musical alleen op Broadway in New York zal plaatsvinden, hopen we dat hier snel verandering in komt. Wanneer we de musical kunnen verwachten en wie de hoofdrollen zullen bemachtigen, weten we nog niet. Maar we houden het absoluut in de gaten! 
Beeld: 20th Century Fox Movies

Deel dit artikel
Back to top