Fashion

“That's so fetch!” Mean Girls is nu een musical

Stop de persen! Je all time favorite chick flick is terug. Ditmaal is Mean Girls niet te zien op het witte doek, maar op Broadway. Dit is wat de teaser ons alvast belooft.

De musical speelt zich af in 2017, in het tijdperk van Instagram, Facebook en Snapchat. Niemand is dus meer veilig voor deze ultieme gemene meisjes. De rollen worden niet door de originele cast uitgevoerd maar door een ander trio. De ultimate mean girl Regina George wordt vertaald door Taylor Louderman. Ashley Park neemt de rol van rich-girl Gretchen Wieners op zich en Kate Rockwell speelt de ietwat leeghoofdige Karen Smith. Wie Cady Heron, de rol van Lindsay Lohan mag vertalen is nog niet bekend.

Rachel McAdams die Regina Geroge speelt in de film, liet onlangs weten dat ze niet kan wachten om de muscial te zien! Save the date, in de lente van 2018 zal de musical pas te zien zijn op Broadway. Genoeg tijd om een ticket te boeken naar het altijd levendige New York. Wanneer en of Mean Girls naar Nederland komt, is nog niet bekend, maar net als Rachel McAdams kunnen ook wij niet wachten.

Beeld: Brunopress

Deel dit artikel
Back to top