Fashion

Report: Showcase Natasha Bedingfield

Vorige week viel ineens een uitnodiging in mijn mailbox om aanwezig te zijn tijdens de exclusieve showcase van Natasha Bedingfield. Daar zeg ik geen nee tegen! Vooral niet als het gaat om de supergoede en ontzettend sympathieke Natasha Bedingfield uit Engeland.

Door: Elisah Jacobs

De nummers ‘These Words’ en ‘Unwritten’ kennen we natuurlijk allemaal uit onze hoofd. En Natasha komt snel weer met een gloedjenieuw album vol met vrolijke liedjes genaamd N.B (haar initialen). Tijdens de showcase (korte perspresentatie) van gisteren, vertolkte ze een paar nummers van haar nieuwe album. Maar de avond zou natuurlijk niet compleet zijn als ze daarnaast ook een paar ‘oude’ hits zou zingen.

Natasha trapt af met 'Unwritten' De vrolijke deuntjes dreunen uit de boxen

Het is nog eventjes wachten voor Hotel Arena. Het complex waar het miniconcert wordt gehouden. Nadat we een grote rij vol fans en prijswinnaars zien, vragen mijn Fashionscene collega en ik aan de receptie waar de persingang is. Als we te horen krijgen dat dat dezelfde ingang is als ‘al die andere mensen daar’ slikken we toch even : moeten we nou echt in die grote, lange rij gaan staan (geloof me: door dit werk raak je ontzettend verwend. Lees: diva-gedrag..)? Gelukkig blijkt de rij best mee te vallen (maar volgende keer liever die persingang) en staan we binnen een kwartier binnen. Na een heerlijk roze alcoholisch drankje (de ober denkt dat we onder de 18 zijn. Loser!), gaan we een perfect plekje zoeken, maar verrek: die zijn allemaal al weg. Nadat we opgesteld staan achter enthousiaste fans, is het nu alleen nog maar wachten op Natasha.

Natasha heeft een geweldig jurkje aan Ze heeft echt lol in het optreden

En het wachten wordt zekers beloond. Met het nummer ‘Unwritten’ trapt Bedingfield haar showcase af. De muziek dreunt uit de boxen (en de trommelvliezen dreunen uit mijn oren. De volgende keer toch maar iets verder van de boxen afstaan), de zaal wordt helemaal platgespeeld en Natasha ziet er super uit. Met haar rood-witgestreepte marinejurk en skinny-jeans, compleet afgewerkt met gouden riem en superleuke gouden pumps, staat ze te stralen op het podium. Maak dat af met haar rauwe stem, vrolijke deuntjes en een uitstraling waar je ‘U’ tegen zegt. En als er ook nog in het midden van het concert belletjes uit de lucht komen vallen (zitten er boven nu een paar mensen zich suf te ‘bellenblazen’??) heb je dé avond van de week te pakken.

In totaal zingt Natasha ongeveer vijf liedjes, waarvan niet meer dan drie van haar nieuwe album (‘I Wanna have Your baby’, ‘Backyard’ en ‘Soulmate’). En deze klinken erg vrolijk en zomers. Ik wil meer horen. Maar het concert heet niet voor niets een 'showcase'. Mevrouw is alweer van het podium af, ons teleurgesteld achterlatend. Maar ze komt na een minuutje weer terug om de mooie ballad 'Wild Horses’ te zingen. Na dit nummer, knuffelt ze nog even de fans die voor mij staan, zet een paar handtekeningen en dan vertrekt de ster definitief.

Na afloop krabbelt ze nog snel haar handtekening op een blaadje Ja! Het enige niet-ongeschonden wandje met posters

Na afloop wil ik nog even een kiekje maken van mezelf met een poster van Natasha (leuk voor de Celebscene lezers en lezeressen ofcourse..) maar na een bezoekje aan het toilet, hebben de fans, bij mijn terugkomst in de hal, alle posters van de muur getrokken. Daar gáát mijn kiekje. Gelukkig vind ik nog een ongeschonden wandje, dus daar poseer ik maar snel voor, voordat mijn kiekje écht mislukt.

Het was een super avond vol met vrolijke, zomerse en erg dansbare muziek. Ik ben nu ontzettend benieuwd naar de rest van het album. Maar ik weet bijna zeker dat Natasha Bedingfield snel weer een nummer één hit gaat scoren.

Natasha Bedingfield

Ook al zo benieuwd? Vanaf 4 mei ligt de cd 'N.B' in de schappen.

Deel dit artikel
Back to top