Travel

Deze macaron kost meer dan een maandsalaris en toch wil je hem hebben

Macarons: de Franse lekkernij is favoriet bij menig zoetekauw en de heerlijke kleine hapjes zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten, kleuren én prijzen. Macarons zijn namelijk niet de meest goedkope mini gebakjes, maar voor de macaron die nu verkrijgbaar is bij het St. Regis Bal Harbour Resort hotel in Florida moet je wel heel, heel erg diep in de buidel tasten.

$9,703. Dat leg je neer voor drie macarons met witte thee en bladgoud die rust op een bedje van suikerkristallen in een kristallen doosje die je kan bewaren. De fancy lekkernij en de opmaak ervan is samen met juwelenmerk Lalique ontworpen. Maar, wees niet gevreesd, want voor bijna 10.000 dollar krijg je meer dan alleen een paar macarons en een doosje dat stiekem toch niet in je interieur past. Er is meer!

Bij de macarons komt een overnachting in de meest luxe suite van het hotel. De Sky Palace Suite heeft ruimte voor acht man, balkons van 20 vierkante meter die uitkijken op de Atlantische Oceaan en een eigen butler. Ook kun je voor 200 dollar meer genieten van verschillende cocktails die je krijgt in je eigen, persoonlijk gegrafeerde Lalique glas. Koopje toch? 

Beeld thumb: Unsplash

Deel dit artikel
Back to top