Winnen

WIN: Een overnachting in het nieuwe Hoxton aan de Amsterdamse Grachten

Het eerste The Hoxton buiten Londen is sinds deze maand open op de Herengracht. Het 'no-bullshit' hotel, bestaande uit vijf grachtenpanden, was ooit de ambstwoning van de Amsterdamse burgervader. In 2006 werd het eerste The Hoxton hotel in Shoreditch, Londen geopend. Ondanks het succes van deze nieuwe hotelervaring, kenmerkt The Hoxton zich nog steeds door de no-nonsense mentaliteit en het 'don't piss anyone off' beleid. Het hotel is relaxed, mooi en een ware hotspot aan de grachten. Wij sliepen er een nachtje en mogen JOU er ook laten slapen! 

Wij zijn gek op nieuwe plekjes ontdekken in Amsterdam. En soms kom je iets tegen waarvan je weet, hier ga ik vaker komen! The Hoxton Amsterdam is zeker zo'n plek. Alleen al voor een dagje werken is het de ideale plek. De lobby is een lobby voor iedereen, niet alleen voor gasten! De sfeer is relaxed, het wifi snel en gratis en het interieur is genieten. Verder organiseert het hotel diverse coole events die je zeker een keer moet bezoeken!

Gasten kunnen in Amsterdam verblijven in een van de 111 kamers; locals zijn van harte welkom op een van de coole, gezellig en inspirerende Hoxtown events of restaurant Lotti's.

Bij The Hoxton kiezen gasten uit een van de drie kamertypen: van de 'Shoebox' tot de 'Roomy', het ruimste kamertype. Prijzen starten bij EUR 89; hoe eerder je boekt hoe goedkoper, net als bij een airline.

 
Room with a view
Het merendeel van de kamers heeft uitzicht op de Amsterdamse grachten en ongeacht de kamerkeuze genieten gasten van de fijne extra's, zoals een koelkast gevuld met melk en mineraal water en een uur lang gratis telefoneren. In de ochtend is er voor alle gasten een 'breakfast bag' met granola, yoghurt, jus d'orange en een banaan. Alle kamers hebben een en-suite waterval douche; in enkele kamers staat een bad of is er een dubbele waterval douche.
 
 
 
WIN!
Wil jij net als ons een nachtje slapen in het lekkerste bed EVER (want dat was het echt!). Laat dan hieronder je gegevens achter en vertel ons op Facebook waarom jij een nachtje op de grachten wel ziet zitten en wie je mee wilt nemen. De winnaar krijgt van ons persoonlijk een berichtje! 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top