Fashion

Victoria is een eersteklas bitch?!?

De crewleden van de realityserie die de Amerikaanse tv-zender NBC maakt over de Beckhams, vinden Vicky niet echt aardig. Nee, ze vinden haar een regelrechte bitch!

Want wat bleek nou? Mevrouw Beckham schijnt arrogant, onaardig, kieskeurig, veeleisend, vol van zichzelf en erg gemeen te zijn. En dan vooral tegen de assistentes (het zou maar van je gezegd worden). Daarnaast zou Victoria geen interesse hebben in anderen. “Als iemand Victoria aanspreekt en haar succes wenst met de verhuizing, kijkt ze die persoon niet eens aan. Ze doet net alsof ze niets hoort,” aldus een crewlid.

De realitysoap wordt gemaakt om de Beckhams populair te maken in de States. Maar als Miss B zo doorgaat, kotst Amerika haar al uit, nog voordat de serie van start gaat. De crewleden noemen haar niets voor niets een eersteklas bitch. Ook is de NBC bang dat de soap een flop wordt. Naast gemeen, veeleisend en arrogant, blijkt mevrouw ook nog eens ontzettend saai te zijn (ja, vul daar maar eens 30 minuten beeldmateriaal mee).

Bitch of niet: Vicky heeft wel stijl!

Kortom: het zou maar van je gezegd worden. Wij wensen Amerika veel succes! Ze zijn weer één bitch rijker (en wij in Europa één armer).

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top